Αρχείο
Κατηγορίες
Ημερολόγιο
Ιανουάριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Δεκ   Φεβ »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Αρχείο μηνός Ιανουάριος 2018

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Διοικούσας Επιτροπής Παραρτήματος Αττικής στις 10 Μαρτίου 2018

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά!

Σε συνέχεια της πρόσκλησης της 20ης Νοεμβρίου 2017 για υποβολή υποψηφιοτήτων για τη Διοικούσα και την Εξελεγκτική Επιτροπή του Παραρτήματος Αττικής σας προωθούμε το ψηφοδέλτιο που καταρτίστηκε ενόψει της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στις 4.00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΚΠΕ Αργυρούπολης.

Προχωράμε στην πραγματοποίηση της Εκλογοαπολογιστικής μας Συνέλευσης διότι η θητεία μας, σύμφωνα με το καταστατικό, έχει λήξει. Βέβαια το κεντρικό Δ.Σ. του Συλλόγου δεν έχει προκηρύξει ακόμη Εκλογοαπολογιστική ως όφειλε και οδεύει προς το τέλος του τέταρτου χρόνου ενώ το καταστατικό προβλέπει διετή θητεία (!!!). Είναι κάτι που θα συζητήσουμε οπωσδήποτε στη συνέλευσή μας. Σε κάθε περίπτωση προτείνουμε να δυναμώσουμε το Παράρτημά μας ώστε να έχουμε λόγο και συμμετοχή για μια καλύτερη συνέχεια στο Σύλλογό μας.

Εγγραφή νέων μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου επιτρέπεται μέχρι την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018. Οι εγγραφές γίνονται με αίτηση που επισυνάπτουμε και η συνδρομή των 10 ευρώ για το 2018 κατατίθεται στην Ταμία του Παραρτήματος Σπανού Μάγδα ή σε άλλο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής. Οποιαδήποτε άλλη πληρωμή δεν θα ληφθεί υπόψη.

Το πρόγραμμα της Εκλογοαπολογιστικής  Συνέλευσης της 10ης Μαρτίου 2018 θα είναι το εξής:

16.00.

  • Εκλογή Προεδρείου
  • Ορισμός εφορευτικής επιτροπής, παραλαβή φακέλων αυτοπρόσωπης κατάθεσης και ταχυδρομικής ψηφοφορίας από τα εξουσιοδοτημένα μέλη που την παρέλαβαν
  • Απολογισμός της Διοικούσας Επιτροπής (Δ.Ε.)
  • Οικονομικός Απολογισμός 2015 – 2017
  • Προϋπολογισμός
  • Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.)
  • Ερωτήσεις – συζήτηση
  • Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή απερχομένης Δ.Ε.
  • Προτάσεις μελών για τη συνέχεια – Συζήτηση

17.30  Αρχαιρεσίες του Παραρτήματος Αττικής της ΠΕΕΚΠΕ

  • Ψηφοφορία για ΔΕ και ΕΕ του Παραρτήματος Αττικής ΠΕΕΚΠΕ

18.30 Λήξη ψηφοφορίας, καταμέτρηση ψήφων για Δ.Ε. και Ε.Ε. του Παραρτήματος Αττικής

20.30   Ανακοίνωση του αποτελέσματος

Επιθυμούμε αυτή τη φορά να περιορίσουμε την ταχυδρομική ψηφοφορία στον απολύτως απαραίτητο αριθμό αυτών που πράγματι κωλύονται λόγω αποστάσεως τόπου διαμονής (πχ νησιωτικές περιοχές) ή ανυπέρβλητου προσωπικού εμποδίου (υγείας, ταξιδιού κλπ). Πιστεύουμε ότι ο διάλογος θα εξυπηρετηθεί καλύτερα με τη φυσική σας παρουσία, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο, κατά την οποία έχουν συγκεντρωθεί πολλά προβλήματα στο χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Με τη λογική του περιορισμού της ταχυδρομικής ψηφοφορίας, προσκαλούμε όσους επιθυμούν να ψηφίσουν πριν από την πραγματοποίηση της Συνέλευσης να το κάνουν με αυτοπρόσωπη κατάθεση του σχετικού φακέλου κατά τη συνεστίαση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 29 Ιανουαρίου 2018 στο ταβερνάκι του Σπύρου, ή και κατά τη διάρκεια του τριήμερου σεμιναρίου του ΚΠΕ Αργυρούπολης που θα προηγηθεί (8,9 και 10 Μαρτίου 2018). Τέλος όσοι επιμείνουν σε ταχυδρομική ψηφοφορία μπορούν να ψηφίσουν στέλνοντας τον φάκελο στο ΚΠΕ Αργυρούπολης (Μπουμπουλίνας 3, ΤΚ 16451 Αργυρούπολη). Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κλείσουν το ψηφοδέλτιο με σταυρούς (μέχρι 4 για τη Διοικούσα Επιτροπή και μέχρι 2 για την Εξελεγκτική) σε μικρότερο φάκελο και να βάλουν το μικρό φάκελο μαζί με φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας μέσα στον κανονικό φάκελο που θα ταχυδρομήσουν. Η παραλαβή των φακέλων κατά τη συνεστίαση, το σεμινάριο ή κατά την ταχυδρομική ψηφοφορία θα γίνει από μέλη της ΠΕΕΚΠΕ που θα οριστούν για αυτό το σκοπό και δεν θα είναι υποψήφια για τις δύο Επιτροπές. Οι φάκελοι θα παραδοθούν στην Εφορευτική Επιτροπή την ημέρα της συνέλευσης.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Ο  Γενικός   Γραμματέας                                          Ο     Πρόεδρος

Σμπαρούνης Θεμιστοκλής                                        Φαραγγιτάκης Γιώργος

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ 2018

Συνεστίαση σε ταβέρνα – Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος Αττικής της ΠΕΕΚΠΕ σας προσκαλεί  σε συνεστίαση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 8:00 το βράδυ της Δευτέρας 29ης Ιανουαρίου 2018 (παραμονή Τριών Ιεραρχών) στη γνωστή ταβέρνα του Σπύρου «Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ» πίσω από το Δημαρχείο της Αργυρούπολης. Ελάτε να συζητήσουμε, να πιούμε το κρασάκι μας και να τραγουδήσουμε. Οι τυχεροί των πέντε (5) νομισμάτων  θα κερδίσουν βιβλία.

Το μενού περιλαμβάνει σαλάτα, φέτα, τζατζίκι, πιπεριές, πατάτες, τυροπιτάκια, λουκάνικο ανά 4 άτομα και ατομικό πιάτο με πανσέτα, κοτόπουλο και μπιφτέκι στην τιμή των 10 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Το κρασί και τα αναψυκτικά προσφέρονται, όπως κάθε χρόνο, από το Παράρτημα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και ενημέρωσή σας για θέματα του Συλλόγου μας και της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης γενικότερα.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου το μεσημέρι στο τηλ. 210-9959251 ή με email στο secretary@kpea.gr ή στα κινητά τηλέφωνα της επικεφαλίδας. Παρακαλούμε όσους πάρουν το μήνυμα, να προωθήσουν την πληροφόρηση (μπορείτε να φέρετε και φίλους σας).

                                             Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Ο  Γενικός  Γραμματέας                                                Ο     Πρόεδρος

 

Θεμιστοκλής Σμπαρούνης                                         Γιώργος  Φαραγγιτάκης

Σεισμοί Παγκοσμίως