Αρχείο
Κατηγορίες
Ημερολόγιο
Ιούνιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν   Αυγ »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Αρχείο μηνός Ιούνιος 2021

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Αττικής. Διαδικασίες τακτοποίησης μελών και υποβολής υποψηφιοτήτων.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σύμφωνα με το καταστατικό μας η θητεία της Διοικούσας Επιτροπής είναι διετής. Η έκτακτη κατάσταση της πανδημίας και οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν παρεμπόδισαν την κανονική διεξαγωγή της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης όπως βέβαια και των διαφόρων δράσεων με φυσική παρουσία των μελών.

Επειδή όλοι θέλουμε την κανονική λειτουργία του Συλλόγου και των Παραρτημάτων του, ηΔιοικούσα Επιτροπή απεφάσισε για να προχωρήσει στις προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε αν τα πράγματα εξελιχθούν κανονικά σύμφωνα με τον σχεδιασμό των αρμοδίων, να μπορέσουμε να βρεθούμε τον Σεπτέμβριο, με δεδομένους τους εμβολιασμούς και τηρουμένων των λοιπών μέτρων προστασίας, όπως μάσκες, αποστάσεις κ.λπ. Έτσι προσκαλούμε όσους/ες από τα Μέλη μας ενδιαφέρονται, να υποβάλουν υποψηφιότητες για τη Διοικούσα Επιτροπή και την Εξελεγκτική Επιτροπή.
Στη συνέχεια αφού καταρτιστεί το Ψηφοδέλτιο θα σταλεί σε όλα τα μέλη μας. Μετά τις διακοπές και θέλοντας να αποφύγουμε την ηλεκτρονική ψηφοφορία, επειδή όπως φάνηκε στις εκλογές των Ομοσπονδιών και των Αιρετών, ο εκπαιδευτικός κόσμος δεν την προτιμά, θα πραγματοποιήσουμε δια ζώσης Γενική Συνέλευση και ψηφοφορία στην αυλή και στον αίθριο χώρο του ΚΠΕ Αργυρούπολης στις αρχές του Σεπτέμβρη.
Όπως και στην Εκλογοαπολογιστική του 2018 , δεν θα έχουμε ταχυδρομική ψηφοφορία, για να αποφευχθεί και το «πήγαινε-έλα» στα Ταχυδρομεία, όμως θα είναι δυνατή η ψηφοφορία με αυτοπρόσωπη παρουσία λίγες μέρες πριν την Γενική Συνέλευση, αφού η κάλπη θα είναι διαθέσιμη στο ΚΠΕ όπως και 2018, ώστε να ψηφίσουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν και δεν μπορουν να παραστούν στη Συνέλευση.
Μετά το πρόβλημα της αναγκαστικής απομάκρυνσης λόγω των περιοριστικών μέτρων, θα θεωρηθούν ως οικονομικά τακτοποιημένα τα μέλη που έχουν καταβάλει τη συνδρομή του 2020 ή 2021 εφόσον ήταν μέλη κατά την Εκλογοαπολογιστική του 2018 και εδώθε. Εγγραφές νέων μελών ενόψει της Εκλογοαπολογιστικής να είναι δεκτές μέχρι την 15η Ιουλίου λαμβανομένων υπόψη των καλοκαιρινών διακοπών. Για την πληρωμή των συνδρομών παλαιών μελών η νεοεγγραφόμενων μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το κάνουν μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τον Πρόεδρο ή το Γενικό Γραμματέα ή την Ταμία δηλ. τους Γ. Φαραγγιτάκη, Θ. Σμπαρούνη, Μ. Σπανού που θα είναι γι αυτό το σκοπό στο ΚΠΕ τις μέρες και ώρες για τις οποίες θα συνεννοηθούν.
Προσοχή δεν θα κατατεθούν χρήματα σε λογαριασμό, ούτε θα σταλούν ταχυδρομικές επιταγές. Τα νέα μέλη πρέπει να προσέλθουν αυτοπροσώπως και να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση εγγραφής.
Επισυνάπτουμε το έντυπο υποβολής υποψηφιότητας. Η υποβολή του θα γίνει ηλεκτρονικά μέχρι την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 , 12 το μεσημέρι στο email: secretary@kpea.gr ή στο email gfarangitakis@gmail.com με τηλεφωνική επιβεβαίωση στο τηλ. 6939630478.

Ο Γεν. Γραμματέας,                  Ο Πρόεδρος της ΔΕ

Θεμιστοκλής Σμπαρούνης         Γιώργος Φαραγγιτάκης

Σεισμοί Παγκοσμίως