Αρχείο
Κατηγορίες
Ημερολόγιο
Ιανουάριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Δεκ   Φεβ »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Αρχείο μηνός Ιανουάριος 2022

Διαδικτυακή ημερίδα παρουσίασης Διδακτορικών στις 25 Ιανουαρίου 2022, 18.30-20.30

Eνημέρωση 9/2: Ανάρτηση των εισηγήσεων της ημερίδας

Δημήτρης Γκότζος, Υπεύθυνος ΠΕ Β’ Διεύθυνσης Α/θμιας Αθηνών: Διερευνώντας το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής και των δικαιωμάτων του παιδιού με την υποστήριξη ενός διαδικτυακού μαθησιακού περιβάλλοντος. (Πανεπιστήμιο Κρήτης. Σχολή Επιστημών Αγωγής. Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης)
Ιωάννης Βασιλούδης, 8ο Δημ. Σχολείο Αμαρουσίου Στάσεις που προάγουν την υγεία, διατροφική συμπεριφορά και σχολική επίδοση των μαθητών. (Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας).
Παναγιώτης Τραγαζίκης, Διευθυντής 3ου Δημ. Σχολείου Παλαιού Φαλήρου. Αφηγηματικά και λειτουργικά μοτίβα και συμμετοχικός σχεδιασμός ψηφιακών παιχνιδιών για την αειφορική διαχείριση δημόσιου χώρου. (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών. Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης).

7 Ιανουαρίου 2022

Προς όλα τα μέλη και τους φίλους του Παραρτήματος Αττικής,

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική καινούρια χρονιά γεμάτη υγεία για εσάς, τους δικούς σας ανθρώπους, τους συνεργάτες σας και τα παιδιά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ελπίζοντας ότι η πλανητική υγειονομική κρίση θα υποχωρήσει και θα μπορέσουμε να βρεθούμε δια ζώσης.

Όπως έχουμε ενημερώσει, μετά τις δύο επιτυχημένες επιμορφωτικές ημερίδες μας για το θέμα των πλημμυρών με το ΚΕΠΕΑ Μουζακίου και με το ΕΛΚΕΘΕ, ξεκινάμε παρουσιάσεις διδακτορικών διατριβών μελών του Παραρτήματός μας. Όλοι οι συνάδελφοι που έχουν κάνει διδακτορικές διατριβές σε οποιοδήποτε Επιστημονικό πεδίο έχουν συμβάλει στην πρόοδο των Επιστημών. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτούς και τους ευχαριστούμε. Στις ημερίδες μας ενδιαφερόμαστε αφενός μεν να ενημερωθούμε για την Επιστημονική διάσταση της διατριβής, αφετέρου για τις δυνατότητες αξιοποίησης των συμπερασμάτων της έρευνας στην εφαρμογή.

Στη Διοικούσα Επιτροπή και στα Μέλη της ΠΕΕΚΠΕ Αττικής είναι μακρύς ο κατάλογος των διδακτόρων. Έτσι θα ακολουθήσουν και άλλες ημερίδες και οπωσδήποτε άλλη μία αυτή τη σχολική χρονιά.

Το συντονισμό της ημερίδας της 25ης Ιανουαρίου 2022 (Τρίτη 18.30) θα έχει το Μέλος της ΔΕ Δημήτρης Γκότζος, Υπεύθυνος ΠΕ της Β’ Διεύθυνσης Α/θμιας Αθηνών, Υπεύθυνος για την Ιστοσελίδα μας και για την συνεργασία με Υπευθύνους Α/θμιας. Μπορείτε χρησιμοποιώντας τον παρακάτω  σύνδεσμο να δηλώσετε συμμετοχή στην ημερίδα συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα μέχρι την Κυριακή 23 Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα σας στείλουμε με mail το σύνδεσμο για εκείνη την ημέρα:

https://forms.gle/hJiLJPqXfUUc8ojd6

Για το πρόγραμμα και περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερίδα δείτε το σχετικό έγγραφο

Σεισμοί Παγκοσμίως